Dragi oaspeti,

Pentru a va putea oferi o experienta de neuitat in Hotelul Iris, atat din punct de vedere al cazarii, al produselor si serviciilor oferite de restaurant precum si al celorlalte servicii, am stabilit o serie de reguli pe care va rugam, in mod respectuos, sa le aveti in vedere pe perioada sejurului dumneavoastra in hotelul nostru.

Sosirea / plecarea si procedura de rezervare

Orice rezervare se va face in scris pe adresa de e-mail: rezervari@hoteliris.ro,  prin fax sau telefon la numarul: 0265 446 474, sau direct prin sistemul de rezervari disponibil pe site si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: numele complet al oaspetilor, numarul de camere solicitate, tipul camerelor solicitate, serviciile dorite, durata sejurului, ora sosirii.

Garantarea rezervarii:

Daca rezervarea dumneavoastra nu este garantata, va vom pastra camera pana la ora 20:00 a zile de sosire.
Dacă este vorba de o rezervare de cinci camere, sau mai multe se considera grup si se va solicita plata unui avans de 50% din valoarea totala a comenzii, dar nu mai putin de contravaloarea primei nopti de cazare. Primirea camerei se poate face începând cu ora 14:00. Eliberarea camerei se va face înainte de ora 12:00.
Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12:00 pot lasa bagajele in camera speciala pentru bagaje, fara costuri suplimentare.
In cazul in care oaspetii elibereaza camera dupa ora 12:00, acestia vor achita o taxa suplimentara de utilizare a camerei, in functie de ora pana la care se doreste camera. Va rugam sa solicitati informatii suplimentare la receptie.

Politica de copii

Nu există costuri suplimentare pentru copiii sub 7 ani care stau in camera părinţilor fara pat suplimentar. In cazul in care se solicita un pat suplimentar pentru acesta se vor plati suplimentar 40 lei.

Anularea rezervării

Orice anulare de rezervare se va face în scris sau telefonic
Nu se vor aplica penalizări dacă se va face anularea rezervării se va face pana in ora 12:00 a zilei precedente sosirii.
Dacă este vorba de o rezervare de cinci camere, sau mai multe se considera grup atunci anularea acesteia se va face cu cel puţin sapte zile înainte (pana in ora 18:00).
Pentru anulari de grupurilor se vor aplica urmatoarele penalizari: intre 3 si 7 zile – 50% din valoarea serviciilor anulate si 100% din valoarea serviciilor anulate intre 0 si 3 zile.
În cazul în care nu sosiţi la data menţionată, iar rezervarea nu a fost anulata se vor percepe penalizari.

Politica fumatului in camere

Dorim sa va aducem la cunostinta ca in camerele de hotel nu se fumeaza, in caz contrar vom fi nevoiti sa aplicam o taxa de 200/noapte, pentru a putea acoperi costurile de curatare speciala a camerei. Pentru fumatori putem oferi camere cu balcon, in limita disponibilitatii acestor camere.

Oaspeti suplimentari si musafiri

Vizitele in camera dumneavoastra pot fi primite in timpul zilei, in limita a 2 ore, fara a se adauga costuri suplimentare. Daca o vizita va depasi 2 ore, se va taxa cu 40 lei. Vizitatorii sunt rugati sa se inregistreze la receptie.

Adresa

Str. Trandafirilor, Nr.6
Loc. Tarnaveni, Jud. Mures

0744 431 739
0265 446 474

Ne gasesti si pe